slow server?

Please give feedback about this website.

Moderator: Aciphecs

slow server?

Postby MagpieIndustries on Mon May 19, 2008 7:57 am

Mostly the site works ok, but every now and then it turns incredibly slow, 20 or 30 seconds to load a page. Anyone else experience this?
MagpieIndustries
Knob Abuser
 
Posts: 64
Joined: Wed May 14, 2008 10:11 pm

Re: slow server?

Postby Borg on Mon May 19, 2008 8:35 am

Yeah, I've noticed it. And sometimes you don't even get in to the site. But that could be Ruso screwing around. Rebooting the server or something. ;) I guess this is what you'll have in the beginning.
You'll find me at YouTube, Virb and Facebook
Gear - Korg ESX-1, Mini KP, Tapco Mix.60, MXL 990
User avatar
Borg
Knob Abuser
 
Posts: 98
Joined: Thu May 15, 2008 8:03 pm
Location: Sweden

Re: slow server?

Postby StellarJay[aka Ruso] on Mon May 19, 2008 10:43 am

you know what, I noticed it too, it's not my server it's paid hosting... I might have to end up switching soon. :)
User avatar
StellarJay[aka Ruso]
Site Admin
 
Posts: 1832
Joined: Wed May 14, 2008 7:43 pm
Location: Seattle, WA

Re: slow server?

Postby StellarJay[aka Ruso] on Mon May 19, 2008 4:14 pm

It's so strange though, it comes in bursts and then goes away. I don't get it.
User avatar
StellarJay[aka Ruso]
Site Admin
 
Posts: 1832
Joined: Wed May 14, 2008 7:43 pm
Location: Seattle, WA

Re: slow server?

Postby MagpieIndustries on Mon May 19, 2008 10:07 pm

It's been fine since I posted about it :-)
MagpieIndustries
Knob Abuser
 
Posts: 64
Joined: Wed May 14, 2008 10:11 pm

Re: slow server?

Postby stitch on Tue May 20, 2008 5:21 am

I have experienced it in the last couple of days too. It works fine today though.
stitch
Electribe Newbie
 
Posts: 22
Joined: Fri May 16, 2008 2:23 am
Location: HH/TÜ/RV

Re: slow server?

Postby Tarekith on Tue May 20, 2008 7:12 am

Noticed this too.
ImageImage
User avatar
Tarekith
Knob Abuser
 
Posts: 63
Joined: Mon May 19, 2008 10:00 pm
Location: Seattle

Re: slow server?

Postby stitch on Tue May 20, 2008 7:28 am

it started again ....
stitch
Electribe Newbie
 
Posts: 22
Joined: Fri May 16, 2008 2:23 am
Location: HH/TÜ/RV

Re: slow server?

Postby Borg on Tue May 20, 2008 4:34 pm

Ruso wrote:It's so strange though, it comes in bursts and then goes away. I don't get it.

Maybe you should e-mail them and ask what the freakadelic's going on here?
You'll find me at YouTube, Virb and Facebook
Gear - Korg ESX-1, Mini KP, Tapco Mix.60, MXL 990
User avatar
Borg
Knob Abuser
 
Posts: 98
Joined: Thu May 15, 2008 8:03 pm
Location: Sweden


Return to Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron