Problem recording event data

Talk about anything related to the Electribes.

Moderator: Aciphecs

Problem recording event data

Postby dms2013 on Thu Jan 24, 2013 12:35 pm

Hello,
I am new to my electribe and I just recently started making my first song on it.
I noticed that recording event data in a song is a fantastic feature and i tried to
incorporate it instantly.
Though I am facing difficulty in erasing recorded event data on my ESX.
For example the ''part mute'' keeps on functioning on the region that I recorded it for, even if I press Shift and Reset/Erase like the manual advises me to do so.
Any help would be really appreciated.
Also I downloaded the pdf manual for ESX form this address:
http://www.korg.com/uploads/Support/ESX ... 920000.pdf
But, the exclamation marks (special features) are coming up messed up (for example on page 81 that
deals with recording event data. So I cannot figure out in what special elements i should focus on
regarding the issue).
Thanks in advance
dms2013
Electribe Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 24, 2013 12:11 pm

Re: Problem recording event data

Postby thehighesttree on Thu Jan 24, 2013 1:58 pm

You need to hold shift and hit the key subtitled "clear motion" and then hit the same key again while it's flashing. If you have several motion sequences in the same part, use the scrollwheel to find the right one before hitting the button the 2nd time.
GEAR: TR-76(16Mb EXB-SMPL) /ESX-1 /KP3 /EMX-SD /R3 /uglyass Poly800 MkII /monotron
User avatar
thehighesttree
Knob Abuser
 
Posts: 97
Joined: Fri Jun 24, 2011 11:49 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron