New Electribe es1

Talk about anything related to the Electribes.

Moderator: Aciphecs

New Electribe es1

Postby Banksy on Tue Nov 10, 2015 2:57 am

Hi, I've just bought an Electribe es1 off Ebay. It came to me with absolutely NO sounds or programs apart from a loop on A1.
Is there any way to get it back to its factory settings or any way I can get the sounds back? Thanks, Iain
Banksy
Electribe Newbie
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 10, 2015 2:46 am

Re: New Electribe es1

Postby Stickman on Wed Aug 31, 2016 1:03 am

Hi

Sorry for the late reply.

I downloaded the factory settings from Korg USA.

1. Locate the file on Korg USA and download it onto your desktop
2. Save it to a card using a USB card reader
3. Load the card contents into the ES1
Stickman
Electribe Newbie
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 25, 2016 12:34 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests